Meer bekende namen keren terug voor 'Enchanted'-vervolg

Meer bekende namen keren terug voor 'Enchanted'-vervolg

Ook James Marsden en Idina Menzel tekenen voor 'Disenchanted'!

Goed nieuws voor de fans van Disney's live-action animatiemusical Enchanted. Een tijd geleden werd al bekend gemaakt dat hoofdrolspeelster Amy Adams en Patrick Dempsey terug zullen keren voor de sequel, genaamd Disenchanted. Nu zijn nog twee andere grote namen bevestigd.

Het gaat hier om James Marsden en Idina Menzel, die beiden ook belangrijke rollen hadden in het eerste deel. Enchanted gaat over een vrouw Giselle (Adams). Zij woont in het magische koninkrijk Andalasia, waar ze haar droomprins Edward (Marsden) ontmoet. Door toedoen van zijn kwaadaardige stiefmoeder Narissa (Susan Sarandon) wordt Giselle echter verbannen en komt ze in de echte wereld terecht.

Daar ontmoet ze de advocaat Robert (Dempsey). Hij staat op het punt zijn vriendin Nancy (Menzel) ten huwelijk te vragen, maar wordt verliefd op Giselle. De twee worden uiteindelijk een koppel en besluiten in New York te blijven, terwijl Edward en Nancy een relatie krijgen en koning en koningin van Andalasia worden.

Andere namen
Enchanted werd geregisseerd door Kevin Lima, maar hij keert niet terug voor het vervolg. Disenchanted wordt namelijk gemaakt door Adam Shankman, o.a. bekend van Hairspray en Rock of Ages. De film zal op Disney+ komen te staan.

Of andere grote namen zoals Susan Sarandon en Timothy Spall ook terugkeren is vooralsnog onduidelijk.

NieuwsFilm

meest populair