Rita Ora in een zeer zwoel nachtjurkje op Insta-foto's

Rita Ora in een zeer zwoel nachtjurkje op Insta-foto's

De actrice uit Fifty Shades staat zo op.

Nog altijd wachten we op een opvallende film waarin actrice en zangeres Rita Ora een belangrijke rol speelt. Ora is namelijk te zien in de film Wonderwell. En dit is niet zomaar een film.

Wonderwell is namelijk de laatste film waarin wijlen Carrie Fisher een hoofdrol heeft. De in 2016 overleden prinses Leia-actrice speelt het personage Hazel in het coming-of-age-sprookje dat zich afspeelt tussen het hedendaagse Italië en een denkbeeldig rijk net daarbuiten.

De fantasyfilm volgt Violet (Kiera Milward), een naïef en nieuwsgierig 12-jarig meisje dat op een spannende reis gaat die haar wereld voor altijd zal veranderen. Rita is te zien als het personage Yana.

Rita Ora zwoel op Instagram
Recent verscheen van Rita nog de film Twist, een moderne versie van het bekende Oliver Twist-verhaal. Wil je Rita dagelijks volgen dat ga je naar Instagram. Daar zie je onder meer hoe ze uit haar bed stapt... Of toch niet...

"Zo kom ik aan om te werken, in mijn pyama. Als je op de zondag moet werken 👌🏼💫⭐️🙋🏼‍♀️🦋." schrijft Rita bij de foto's op Insta. Check deze via onderstaande link.


Zien hoe de 30 jarige Rita Ora eruit ziet, in haar zwoele nachtjurkje? Check de foto's dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair