'Harry Potter'-acteur is gefrustreerd door zijn aandeel in de films

'Harry Potter'-acteur is gefrustreerd door zijn aandeel in de films

Frustraties om de impact van het stelen in de succesvolle filmreeks.

Als je eenmaal in een bekende filmreeks hebt gespeeld, dan zal je daar altijd aan herinnerd worden. Niemand zal Tobey Maguire ooit nog los zien van zijn rol als Spider-Man en Elijah Wood gaat voor de rest van zijn leven altijd verbonden zijn aan Frodo Baggins.

En uiteraard zal iedereen Daniel Radcliffe altijd Harry Potter blijven noemen, maar ook andere acteurs blijven vastgeplakt aan hun aandeel in de Potter-films. Bijvoorbeeld Matthew Lewis.

Matthew Lewis blijft voor altijd Neville Longbottom
De in 1989 geboren Lewis blijkt nog altijd gezien te worden als de acteur die Neville Longbottom speelde en dat frustreert hem.

"Ik raak nog steeds tot op zekere hoogte gefrustreerd als mensen zeggen: 'Oh, hij is niet langer Neville Longbottom.' En dan denk ik: 'Dat ben ik al 10 jaar niet meer.' En ik heb dingen gedaan die veel anders zijn," aldus Lewis tijdens de Inside of You-podcast met Michael Rosenbaum.

"Ik zat bijvoorbeeld in drama's die BAFTA's hebben gewonnen en meer van dat soort dingen. Het is 10 jaar later en het is nog steeds alsof mensen beweren dat ik alles aan Harry Potter te danken heb en de rest wordt volledig genegeerd," voegt Lewis toe.

"Dat kan frustrerend zijn - niet dat ik gefrustreerd ben door alles wat met Harry Potter te maken heeft - maar het is alsof je een stem in je hoofd hebt die zegt: 'Hé, je weet dat niemand het werk dat je de afgelopen 10 jaar hebt gedaan heeft gezien," zei de acteur. "Het kan niemand iets schelen. Ze denken nog steeds dat dit de eerste klus is die ik heb gedaan sinds Harry Potter."



NieuwsFilm

meest populair