Featured

'Star Wars: The High Republic' laat zijn grote vijand nu echt zien

De Drengir zijn de grote schurk van deze franchise.

door Jim Pedd om 15:53 in Featured
Star Wars: The High Republic speelt zich tweehonderd jaar voor de Skywalker-saga af. De franchise heeft nu twee nieuwe vijanden: de Nihil en de Drengir. Maar een van de twee is het ergste en die is nu onthuld.

The High Republic begon in een tijd van relatieve vrede. Maar die werd teniet gedaan door de Nihil, een beetje vergelijkbaar met ruimtepiraten. Maar hoewel de Nihil intrigerend zijn, hebben we ook nog een angstaanjagende nieuwe bedreiging. De Jedi hebben namelijk een rits planten laten ontwaken die verbonden zijn aan de Dark Side en niet eens door de Sith verslagen konden worden. Nu zijn de monsterlijke Drengir over heel het sterrenstelsel losgeslagen.

Dodelijke schurken
In de comic Star Wars: Doctor Aphra #8 van Alyssa Wong en Minkyu Jung, wordt nu bevestigd dat de Drengir de grote bedreiging vormen. Dit verhaal speelt zich af tussen de films The Empire Strikes Back en Return of the Jedi en volgt archeoloog Doctor Aphra.

Die doet onderzoek naar technologie van de Nihil, die verkocht wordt op de zwarte markt. Haar queeste brengt Aphra naar de afgelegen wereld Dol'har Hyde in de Outer Rym. Het blijkt een planeet te zijn waar de Nihil en de Drengir tegen elkaar vochten. Maar de ruimteschepen van de Nihil werden allemaal neergehaald door de Drengir en hun mysterieuze Force-krachten.

De dreiging van de Drengir wordt dus nog groot in de franchise. Duidelijk is ook dat ze uiteindelijk een strijd gaan voeren tegen de Nihil en dat ze die sowieso gaan winnen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair