De belangrijkste onthullingen van 'The Falcon and the Winter Soldier' op een rij

De belangrijkste onthullingen van 'The Falcon and the Winter Soldier' op een rij

Aflevering 3 liet weer veel toffe dingen zien.

De tijd vliegt. We zijn namelijk alweer toe aan de derde aflevering van Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier. Daarmee zijn we ook meteen halverwege.

Dat betekent ook dat de schaakstukken nu allemaal klaar staan om richting het eindspel te bewegen. Vandaag vertellen we je over de belangrijkste onthullingen van deze nieuwe aflevering.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Baron Zemo: Deze aflevering laat meteen zien dat Baron Zemo nog altijd een persoon is om rekening mee te houden. Hoewel hij in de cel zit, weet hij Bucky en Falcon snel over te halen hem te bevrijden, om samen naar een mysterieuze eilandnatie, het fictieve Madripoor, te reizen.

Sharon Carter: Zij debuteerde ooit als mogelijk liefje voor Steve Rogers en is nooit echt een groot onderdeel geweest van het Marvel Cinematic Universe. Het lijkt erop dat we haar nu wel wat meer te zien krijgen. Er wordt sinds Captain America: Civil War op haar gejaagd door overheden en dus leeft ze op de vlucht en in de misdaad.

Opmerkelijke daden: Ergens is het lot van Sharon Carter, die losgesneden werd van haar werk voor de overheid, wel een opmerkelijk lot. Ze hielp Captain America en Falcon en de prijs die ze moest betalen is haar leven en haar werk. Je zou denken dat Steve haar wel zou helpen.

Super-serum: We ontmoeten in deze aflevering ene Wilfred Nagle. Hij was ingehuurd door HYDRA en daarna door de CIA om het supersoldier-serum opnieuw te maken. Hij gebruikte daarvoor het bloed van Isaiah Bradley. Wilfred verdween door de Blip en toen hij terugkeerde bleek dat de mysterieuze Power Broker zijn serum tot een werkend geheel had omgevormd.

Karli Morgenthau: Helaas voor de Power Broker, waren Karli Morgenthau en haar flag-smashers erin geslaagd twintig van de serums te stelen. Daardoor hebben zij nu ook de superkrachten. Uiteindelijk besluiten Zemo, Bucky en Falcon op hen te gaan jagen.

Wakanda is terug!: Ook opmerkelijk is dat Ayo, een van de leden van de Dora Milaje (die we zagen in Black Panther) terugkeert. Zij wil Zemo en daarmee lijkt het erop dat Wakanda het Baron Zemo niet vergeven heeft dat hij hun koning doodde.

NieuwsFilm

meest populair