'Transformers' vindt een nieuwe hoofdrolspeler ter vervanging van Mark Wahlberg

'Transformers' vindt een nieuwe hoofdrolspeler ter vervanging van Mark Wahlberg

Een heel onbekende acteur mag het gaan doen.

Er komt een nieuwe Transformers-film. Die wordt op dit moment ontwikkeld door Steven Caple Jr., en het lijkt er nu al op dat er een hoofdrolspeler gevonden is.

Hoewel de Transformers-films natuurlijk vooral draaien om robots van een andere planeet die met elkaar vechten, zien we altijd menselijke personages die als herkenbaar element meedoen. Voor deze nieuwe film is acteur Anthony Ramos gecast in een grote rol.

Weinig bekend
Er is nog maar weinig bekend over de film. The Hollywood Reporter meldt dat er nog geen plotdetails bekend zijn, maar dat het de bedoeling is dat er naast Anthony Ramos ook een vrouwelijke hoofdrolspeelster is.

Het scenario van deze nieuwe film is al af en geschreven door Joby Harold. Het idee is om met dit project een heel nieuw hoofdstuk te bouwen in de Transformers-franchise.

Voor filmstudio Paramount Pictures is het een uiterst winstgevende filmfranchise. Dat men kijkt naar mogelijkheden om meer films te maken is vanuit dat perspectief niet heel raar. Er wordt naast dit project ook aan nog een film in de franchise gemaakt, die ontwikkeld wordt door Angel Manuel Soto.

NieuwsFilm

meest populair