Marvel-actrice Hailee Steinfeld pronkt met zichzelf in opvallend huispakje

De actrice ziet er mooi uit in roze.

Eind dit jaar debuteert actrice Hailee Steinfeld in het Marvel Cinematic Universe, maar voor het zover is kun je haar zien in de prima tv-serie Dickinson van Apple TV+. Zeker niet laten schieten als je de kans hebt.

De actrice is op dit moment niet te zien in nieuwe films of series. Enkele jaren geleden werd ze nog genomineerd voor een Oscar voor haar rol in True Grit uit 2010 en ze maakte haar opwachting in onder meer Bumblebee, de tot op heden laatste film in de Transformers-filmreeks.

Verder staat er dus weinig op het programma voor de actrice. Uiteraard bestaat de kans dat ze tijd vrijhoudt voor haar rol als Kate Bishop in de Marvel-wereld. De kans is namelijk groot dat het niet blijft bij één seizoen Hawkeye.

Mooi op Instagram
Hailee besteedt haar overige tijd ook nuttig. Ze heeft recent een eigen badmodelijn gelanceerd en op Instagram verschijnen heel wat foto's van de actrice in bikini's en andere zomerse kleding.


Zien hoe de 24 jarige Hailee eruit ziet in haar roze en opvallende huispakje? Check de foto dan op haar Instagram-pagina!


NieuwsFilm

meest populair