Brengt de 'Fast & Furious'-franchise Madame M straks terug?

Als actrice Eiza González de kans krijgt doet ze dat zeker.

Actrice Eiza González was heel kort te zien in Hobbs & Shaw, de eerste echte spin-off van de Fast & Furious-franchise. Een grote rol had ze niet, maar zit er meer in?

González is in de film gedurende zo'n vier minuten te zien. Dat in een film van twee uur en 17 minuten lang. Ze was daarin te zien als Margarita, a.k.a. Madame M. De vraag is natuurlijk vooral: keert ze in de toekomst nog eens terug? En wat was haar verleden met Deckard Shaw?

Terugkeer van González?
Collider had een interview met González en vroeg haar of er meer mogelijk was voor het personage in de franchise. Dat zou goed kunnen wat haar betreft en blijkt ook iets te zijn waar gesprekken over gevoerd zijn.

"Natuurlijk zou ik dat willen. Het maakt mij niet uit hoe. Zelfs al is het een kleine rol," aldus González tegenover Collider.

"Het opende zoveel mogelijkheden voor de franchise, en die is al zo groot. Bovendien werken ze nu aan een Fast & Furious rond alleen vrouwelijke personages. Het is een netwerk van familie, dus wie weet is er wel iets mogelijk."

Een tweede film waarin de actrice terug zou kunnen keren moet natuurlijk wel mogelijk zijn. De kans lijkt immers groot dat Universal Pictures wel met een vervolg op Hobbs & Shaw komt.

NieuwsFilm

meest populair