'Dutch Giant' Olivier Richters scoort grote rol in 'Borderlands'

'Dutch Giant' Olivier Richters scoort grote rol in 'Borderlands'

Hij zal te zien zijn naast o.a. Kevin Hart en Cate Blanchett in de gameverfilming van Eli Roth.

We wisten al dat de opnames van gameverfilming Borderlands inmiddels zijn begonnen in Boedapest, maar de film krijgt nu ook een Nederlands tintje. Niemand minder dan Olivier Richters, alias The Dutch Giant, zal namelijk een bad guy spelen in de film.

De film, die gebaseerd is op de gelijknamige game-franchise, werd in 2015 voor het eerst aangekondigd, maar kwam pas echt op stoom toen ruim een jaar geleden werd aangekondigd dat Eli Roth was aangetrokken als regisseur.

Richters is de nieuwste toevoeging aan een fenomenale cast, die verder bestaat uit namen als Kevin Hart, Cate Blanchett, Jamie Lee Curtis, Jack Black, Ariana Greenblatt, Florian Munteneau en Edgar Ramirez.

The Dutch Bad Guy
De boomlange Nederlandse bodybuilder zal in de productie van Lionsgate de rol van Krom voor zijn rekening nemen. Krom wordt omschreven als een psychopatische leider van bandieten die, als een van de bazen in het eerste spel, flink tekeer gaat met een minigun. In de film is hij een van de hoofdzakelijke schurken naast Atlas, een wapenfabrikant en één van de machtigste figuren op Pandora.

Richters timmert ondertussen hard aan de weg in de filmwereld. Zo zal hij later dit jaar te zien zijn in zowel Black Widow en The King's Man, maar ook naast Benedict Cumberbatch in The Electrical Life of Louis Wain.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair