Algemeen

'Spider-Man: No Way Home' maakt mogelijk opvallende keuze met het Vrijheidsbeeld

Dat ziet er wel heel anders uit dan eerst.

door Jim Pedd om 09:23 in Algemeen
Een fan zag in Atlanta een interessante prop voor Marvel-film Spider-Man: No Way Home. Daarop zien we een bijzondere verandering aan het Vrijheidsbeeld, tenzij 't zich natuurlijk afspeelt in een alternatieve realiteit.

Een fan bezocht een deel van de set van de film in Atlanta, dat dienst doet als New York City. Op het beeld dat hij maakte, zie je dat het Vrijheidsbeeld wel ineens behoorlijk veranderd is. Het beeld draagt geen fakkel, maar het schild van Captain America. En daaronder zie je de tekst: "Ontmoet NYC's nieuwste (en langste) Avenger)".

Alternatieve realiteit?
Er zouden meerdere dingen aan de hand kunnen zijn op het beeld. Enerzijds kan het zo zijn dat dit simpelweg de manier is waarop het Marvel Cinematic Universe zijn held Captain America eert. Tegelijk ga je je dan ook afvragen hoe Tony Stark zijn nodige eer krijgt.

Anderzijds zou het zo kunnen zijn dat dit moment zich afspeelt in een andere realiteit. Uiteindelijk is er natuurlijk veel mogelijk. Hieronder zie je het beeld:Volgens de site Murphy's Multiverse is dit bushokje te zien in een belangrijk moment van de film, een "cruciale scène". De release van de film staat gepland voor december 2021.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair