Politie moet voortdurend uitrukken voor Meghan Markle en prins Harry na verhuizing

Politie moet voortdurend uitrukken voor Meghan Markle en prins Harry na verhuizing

Het stel woont sinds vorig jaar in Californië.

Meghan Markle en prins Harry vertrokken vorige jaar uit het Verenigd Koninkrijk om een rustiger leven te kunnen gaan leiden aan de andere kant van de oceaan. Maar heel succesvol lijkt hun verhuizing tot nu toe nog niet. De politie heeft namelijk al heel wat keren moeten uitrukken naar de woning van de twee.

Meghan Markle en prins Harry wonen sinds juli vorig jaar in het Amerikaanse Montecito, Californië. Maar helemaal op hun gemak zitten ze daar niet. De afgelopen negen maanden is de politie namelijk negen keer opgeroepen naar de woning van het stel... gemiddeld een keer per maand dus.

Wat is er dan allemaal voorgevallen? Een aantal keer hebben Meghan en Harry zelf - of hun beveiligingsteam - de politie opgebeld. In de meeste gevallen ging het echter om alarmen die afgingen in en rondom de woning.

Op kerstavond konden de hertog en hertogin ook naar de politie bellen. Toen liep er een man op hun terrein. De dader werd opgepakt en vastgezet op verdenking van huisvredebreuk. In een verklaring liet deze verdachte eerder weten "hartstikke high" te zijn toen hij het terrein van de royals betrad.

De laatste keer dat de politie werd ingeschakeld was op 16 februari. Dat betrof wederom een alarmmelding.

NieuwsFilm

meest populair