Wordt Scarlet Witch een schurk in 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'?

Wordt Scarlet Witch een schurk in 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'?

Het zou zomaar per ongeluk kunnen gebeuren.

WandaVision-maker en schrijver Jac Schaeffer heeft de laatste tijd nog heel wat te vertellen over de aankomende film van Marvel Studios. Volgens haar zal er nog heel wat tumult ontstaan rond Wanda Maximoff.

Het personage is straks te zien in Doctor Strange in the Multiverse of Madness en zou zomaar eens een wat schurkachtige kant kunnen hebben. Dat heeft ook te maken met de vragen rond moraliteit die opkomen bij de gigantische krachten die het personage heeft.

Wordt ze een schurk?
"Vanuit mijn perspectief, draaide het erom dat Wanda uiteindelijk zou accepteren hoe het ervoor stond voor haar. Maar ook met een enorme hoeveelheid nieuwe krachten. En we kennen allemaal het gezegde: 'with great power...'," begon Schaeffer.

"Ik denk dat haar gesprek met Agatha haar zoveel zelfvertrouwen gaf, dat ze die enorme krachten ook heel makkelijk omarmt. Maar volgens mij zal ze ook de normale menselijke zorgen over wat goed en wat niet goed is verliezen, omdat ze een wezen is dat zo anders is."

Dat andere wezen is natuurlijk de Scarlet Witch. De laatste keer dat we Wanda Maximoff nog zagen, las ze het gevaarlijke Darkhold, een boek dat grip heeft op de realiteit zelf. Dat belooft dus nog wat.

NieuwsFilm

meest populair