'Moon Knight'-ster Oscar Isaac toont weer brute moves van het personage

'Moon Knight'-ster Oscar Isaac toont weer brute moves van het personage

De Marvel-held komt volgend jaar naar Disney+.

Oscar Isaac laat meer van zijn vechttraining voor Moon Knight zien. De acteur zal in de loop van 2022 debuteren als de superheld, een huurling die gelooft dat de Egyptische maangod Khonshu hem superkrachten gegeven heeft.

De afgelopen maanden heeft acteur Isaac heel wat intense trainingvideo's op het internet gezet waarin hij laat zien dat hij behoorlijk gestoorde actie aan het voorbereiden is. Voor fans is het alvast een kleine hint voor wat we kunnen verwachten van de vechtstijl van Moon Knight in live-action.

Meer teases
Op het Instagram-account van Mad Gene Media (het productiehuis van Isaac) laat weer een nieuwe tease zien. Hoewel de video niet direct refereer naar de televisieserie, moet het bijna wel het volgende project zijn van Isaac.

We krijgen duidelijk te zien dat Moon Knight er een wat brute vechtstijl op nahoudt, en dat hij behoorlijk bedreven is in het neerhalen van meerdere schurken tegelijk.



Er wordt dus gewerkt aan een televisieserie rond Moon Knight, die vermoedelijk tegen de zes uur gaat duren. Daarmee maakt de held zijn debuut in het MCU.

NieuwsFilm

meest populair