Is de wereld klaar voor een zwarte Captain America?

Is de wereld klaar voor een zwarte Captain America?

Als het aan actrice Emily VanCamp ligt zeker.

Let op, dit bericht bevat SPOILERS.

John Walker voelt niet helemaal als de nieuwe Captain America. Dat is natuurlijk ook de strategie van Marvel Studios met de serie The Falcon and the Winter Soldier.

Als er iemand is waarvan we denken dat hij wel geschikt is als de nieuwe Captain America, dan is het wel Sam Wilson. Vreemd is dat niet, hij kreeg immers het schild van Steve Rogers, om het stokje als grote held van hem over te nemen.

Klaar voor een zwarte Cap
Actrice Emily VanCamp, die als Sharon Carter te zien is in de serie, liet weten dat ze vindt dat de wereld helemaal klaar is voor Sam Wilson als de nieuwe Captain America.

"Ik kan je niets verklappen, maar of ik denk dat de wereld klaar is voor een zwarte Captain America? 1000%. Ik ben er zeker klaar voor. Maar wat betreft de richting die we op gaan met The Falcon and the Winter Soldier? Daar kan ik niets over zeggen," vertelde ze.

"Wat ik je wel kan zeggen, is dat de thematiek en het verhaal van deze serie echt mooi is, met een krachtige boodschap." Die boodschap is natuurlijk wel bijna gedaan, want er zitten nog maar twee afleveringen aan te komen in de televisieserie. Dan is het verhaal alweer rond en weten we hopelijk of Sam Wilson echt de nieuwe Cap is.

NieuwsFilm

meest populair