'Star Wars'-acteur ziet terugkeer helemaal zitten

'Star Wars'-acteur ziet terugkeer helemaal zitten

Domhnall Gleeson wil wel weer terugkeren als General Hux.

De Skywalker Saga is na negen films en 42 jaar compleet. Star Wars kijkt dus vooruit, naar een toekomst die zich voor een goed deel af zal spelen op televisie en streamingdienst Disney+. Maar er zijn meerdere films in de maak, van Patty Jenkins, Kevin Feige, Taika Waititi en Rian Johnson.

Hoewel het er dus op lijkt dat de franchise een andere toekomst tegemoet gaat, staat acteur Domhnall Gleeson er absoluut nog voor open om terug te keren in een toekomstig project.

Meer Star Wars maken
"Heel wat mensen vragen het, omdat er zoveel aan zit te komen in het Star Wars-universum. Maar het gaat er altijd om of het verhaal goed is. Als het dat is, sta ik er natuurlijk altijd voor open. Dus ja, kom maar op. Als het niet zo mag zijn, denk ik dat ik voldoende gemaakt heb. Drie films is nog best veel," aldus de acteur.

Helaas voor Gleeson was zijn personage, General Hux, weinig interessant en vrij eendimensionaal in de films.

Hij was simpelweg een schurk die werkte voor de First Order en een rol van comic relief kreeg. Een terugkeer in de toekomst lijkt er dan ook niet echt in te zitten. Maar wellicht dat het personage in de boeken en comics die in de maak zijn nog wel kan zitten.

NieuwsFilm

meest populair