Algemeen

Mark Wahlberg komt heel wat kilo's aan voor zijn boksfilm

Normaal de gespierde man in de film.

door Bram de Groot om 11:51 in Algemeen
Wie kent Mark Wahlberg niet als de altijd gespierde en atletische man in de films waarin hij te zien is? Voor een nieuwe film zal hij echter een stuk steviger zijn, aangezien hij flink wat kilo's moet aankomen.

Wahlberg werkt namelijk aan de biopic Father Stu over bokser Stuart Long. Voor die rol moet hij 30 pounds (zo'n 14 kilo) aankomen. In gesprek met Collider ging de normaal zo'n 78 kilo wegende acteur in op de uitdaging.

Wahlberg als Stuart Long
"Nadat we de boksscènes hebben opgenomen, moet ik in de loop van de film zoveel mogelijk aankomen, dus ik daag mezelf uit om in de komende zes weken 14 kilo aan te komen... Ze willen dat ik het zo gezond mogelijk doe," aldus Wahlberg.

De acteur voegde toe: k ben zo ven 'Gast, ik volg al zo lang zo'n regime, ik wil gewoon alles eten wat ik zie... Ik wil naar bakkerijen. Ik wil naar Denny's. Ik wil pannenkoeken halen. Ik wil alles opeten wat ik maar kan opeten."

Stuart Long had een korte maar hevige bokscarrière en wilde daarna een acteur. Toen ook dit niet bleek te lukken besloot hij een opleiding te volgen om priester te worden. Even later werd duidelijk dat hij een zeldzame spierziekte had en dat hield hem in een rolstoel tot zijn dood in 2014.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

milo007

Avatar

Stuart's leventje was bijna even bewogen als de spelling in dit artikel.

Decepticon

Avatar

Inderdaad, Bram is weer lekker bezig. Smiley face
Voor The Gambler was Wahlberg juist veel afgevallen.

NieuwsFilm

meest populair