Gaat 'Fast & Furious 9'-film de ruimte in?

Gaat 'Fast & Furious 9'-film de ruimte in?

Hoe ver gaat de franchise?

Elke nieuwe film in de Fast & Furious-franchise doet het weer net iets gekker dan de vorige. Vanuit de producenten weten we dat er al langer gekeken wordt om een van de films de ruimte in te brengen. Vandaag hebben we antwoord op de vraag of dit gaat gebeuren in Fast & Furious 9.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Het leek al heel erg duidelijk erop dat de gang van Vin Diesels Dominic Toretto de ruimte in zou gaan. Dat bleek in elk geval toen Tej en Roman Pearce in de nieuwste trailer pakken aan hadden die heel erg leken op ruimtepakken. En dat blijkt inderdaad het geval te zijn.

De ruimte in
Regisseur Justin Lin vertelde tijdens een interview dat hij samen met Vin Diesel de conclusie getrokken heeft dat het inderdaad tijd was om de ruimte in te gaan. De straatracers moesten een heel nieuwe uitdaging aangaan.

"De afgelopen jaren vonden we dit denk ik voor een deel zo leuk, juist omdat we altijd met gekke ideeën konden komen om onszelf uit te blijven dagen," begon Lin. "Ik moet zeggen dat we het nooit doen, alleen maar om te shockeren."

"Het moet altijd te maken hebben met het thema, of de reis van een personage. En ik kan je zeggen dat voor Fast 9, er een verhaallijn was die heel passend leek om ons naar nieuwe plekken te brengen. Dus ik reed naar het huis van Vin, keek hem aan en zei: 'Goed, dit is de film. Hierin gaan we het proberen'. Het voelde heel erg passend. En ik kan niet wachten om dit te delen met de wereld, want hoe verder we gaan en hoe gekker de stunts worden, hoe meer we ervoor moeten zorgen dat het ook verdiend is."

NieuwsFilm

meest populair