Sung Kang over #JusticeForHan in 'Fast & Furious 9'

Sung Kang over #JusticeForHan in 'Fast & Furious 9'

De acteur vertelt over de ervaring die hij hiermee heeft.

Fans van Fast & Furious roepen al jaren om rechtvaardigheid voor het personage Han. Nadat hij vermoord werd, werd zijn moordenaar een van de hoofdpersonen van de franchise, waar fans behoorlijk gefrustreerd over raakten.

Om die reden lanceerden fans een campagne, #JusticeForHan. Die woedt al enige jaren voort en heeft geleid tot de aanwezigheid van Sung Kangs Han in de film Fast & Furious 9. Tijdens een interview met Empire Magazine ging de ster op de fancampagne in.

Mooie ervaring
"Het is echt een ervaring die je maar eens in je leven hebt, deze hele Fast & Furious-reis," begon Kang. "Hoe word je meerdere keren gedood en blijf je toch terugkeren? Ik bedoel, kom op. Dat is gestoord."

"Het hele #JusticeForHan-gebeuren zette mij aan het denken: 'Wow, er zijn echt mensen die geven om het werk dat ik verricht heb als acteur'. In mijn eigen Hollywood-worsteling als Aziatisch-Amerikaans acteur, dacht ik in mijn duisterste momenten wel eens: zijn er wel mensen die een snars geven om wat ik gedaan heb met dat personage? Nou, ja dus."

Fans hadden natuurlijk niet direct verwacht dat Han terug zou keren in F9, maar gelukkig is dat wel het geval. Wat Vin Diesel betreft moest dat wel: "Als je het je goed herinnert, weet je nog dat hij verantwoordelijk was voor de jaren dat Dom Toretto weg was."

NieuwsFilm

meest populair