Algemeen

'Aquaman 2' vindt hoofdrolspeler in 'Game of Thrones'-schurk

Opnames voor de tweede Aquaman moeten snel starten.

door Bram de Groot om 17:47 in Algemeen
Eind volgend jaar is het tijd voor het vervolg op de succesvolle DC Extended Universe-film Aquaman. Regisseur James Wan en zijn crew werken ondertussen aan de voorbereidingen en nu is er een naam van een nieuwe acteur onthuld.

Via Deadline wordt duidelijk dat Alum Pilou Asbaek een belangrijke rol zal krijgen in de film. De Deense acteur zagen we eerder als de schurk Euron Greyjoy in Game of Thrones en hij had rollen in films als Ghost in the Shell, Ben-Hur en The Great Wall.

Alum Pilou Asbaek in Aquaman 2
Wie Asbaek gaat spelen in de film is nog niet bekend. Duidelijk is wel dat hij Jason Momoa's Arthur Curry / Aquaman en Amber Heards Mera gaat tegenkomen. Ook Yahya Abdul-Mateen II en Patrick Wilson keren terug in hun rollen uit de eerste film.

Aquaman 2 heeft de werktitel Necrus en vooralsnog staat de dertiende film in het DCEU gepland voor december 2022.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RobzZ01

Avatar

Het geeft wel aan hoeveel enthousiasme er is voor deze casting dat er uren na plaatsing van het artikel nog geen enkele reactie op te vinden is...

Onomatope

Avatar

Of... het zegt iets over hoe enthousiast de gemiddelde FT bezoeker nog wordt van deze orgastische Posts over die dwaze superheldenbrij.

NieuwsFilm

meest populair