Algemeen

Fans 'The Falcon and the Winter Soldier' draaien helemaal door na de nieuwe onthulling

Ze zijn echt enorm geschrokken, maar ook bijzonder blioj.

door Jim Pedd om 12:17 in Algemeen
Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier weet elke week weer voor heel wat opwinding te zorgen bij fans van de franchise. Dat is deze week met een bijzondere onthulling niet anders.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Afgelopen aflevering werd John Walker oneervol ontslagen van het Amerikaanse leger. De voormalige Captain America werd vervolgens in de scène na de aftiteling benaderd door een mysterieuze maar duidelijk machtige vrouw die zichzelf voorstelt als Contessa Valentina de la Fontaine. Ze weet wat er rond hem speelt en moedigde Walker zelfs aan door te gaan zoals hij ging.

Grote schurk?
Daarmee lijkt het erop dat het personage een nieuwe schurk wordt van Marvel Studios. Zeker is dat ze gespeeld wordt door Julia Louis-Dreyfus en dat ze meermaals te zien zal zijn in het MCU.

En dat maakt heel wat fans heel blij. Hieronder een greep uit de vele reacties op de sociale media:The Falcon and the Winter Soldier krijgt nog één aflevering. Die is komende week op vrijdag te zien en dan moeten nog heel wat verhaallijnen afgerond worden. Dat belooft dus wat!

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

horizon

Avatar

Was bijzondere matige, op het irritante af, introductie.

Was wel echte bromance aflevering.

don lukas

Avatar

Meer iets voor serietotaal?
Anyways, vond haar personage te gemaakt. Duidelijk beter in haar element als Amerikaanse 13 in een dozijn huisvrouw comédienne. Nog niet echt goed in haar marvel rol. Niet overtuigend.

Marty Mcfly

Avatar

Gelukkig zijn de fans blioj.

Renegade

Avatar

Je kan nog niets zeggen na nog geen twee minuten screentime. Ben benieuwd.

NumberOne

Avatar

Het geeft een open deur richting seizoen 2 en dat is wel tof. Ik kijk vooral uit naar het pak wat Sam uit de koffer gaat trekken.

NieuwsFilm

meest populair