Gerucht: Deze twee schurkenteams komen snel naar het Marvel Cinematic Universe

Gerucht: Deze twee schurkenteams komen snel naar het Marvel Cinematic Universe

Marvel lijkt heel wat teams te introduceren de komende tijd.

Het Marvel Cinematic Universe breidt rap uit. Er worden de komende jaren heel wat nieuwe helden, antihelden en schurken geïntroduceerd. De kans is dan ook groot dat er snel nieuwe superteams komen, buiten de Avengers en de Guardians of the Galaxy.

Precies dat is volgens Grace Randolph het geval. Zij claimt dat bronnen haar verteld hebben dat zowel de Thunderbolts als de Dark Avengers naar het MCU komen.



Antihelden en schurken
In feite zijn zowel de Thunderbolts als de Dark Avengers schurken. De Thunderbolts kan je het beste zien als het antwoord van Marvel Comics op het Suicide Squad van DC. In de comics wordt de groep vaak geleid door Baron Zemo, maar wordt de boel samengebracht door General Ross / Red Hulk.

Maar in tegenstelling tot de Task Force X van DC Comics, hebben de Thunderbolts ook echt interesse in vergiffenis en een kans op een nieuw leven. Dat geldt dan weer niet voor de Dark Avengers, een groep die gevormd werd door Norman Osborn op het moment dat hij SHIELD overnam en de organisatie omvormde tot HAMMER.

De nieuwe aflevering van The Falcon and the Winter Soldier hintte al naar de komst van de twee teams. Daar komt bij dat in het verleden er meer geruchten zijn geweest over een Thunderbolts-serie en een Dark Avengers-film. Wie weet wat er mogelijk is!

NieuwsFilm

meest populair