Algemeen

Gerucht: Deze twee schurkenteams komen snel naar het Marvel Cinematic Universe

Marvel lijkt heel wat teams te introduceren de komende tijd.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Het Marvel Cinematic Universe breidt rap uit. Er worden de komende jaren heel wat nieuwe helden, antihelden en schurken geïntroduceerd. De kans is dan ook groot dat er snel nieuwe superteams komen, buiten de Avengers en de Guardians of the Galaxy.

Precies dat is volgens Grace Randolph het geval. Zij claimt dat bronnen haar verteld hebben dat zowel de Thunderbolts als de Dark Avengers naar het MCU komen.Antihelden en schurken
In feite zijn zowel de Thunderbolts als de Dark Avengers schurken. De Thunderbolts kan je het beste zien als het antwoord van Marvel Comics op het Suicide Squad van DC. In de comics wordt de groep vaak geleid door Baron Zemo, maar wordt de boel samengebracht door General Ross / Red Hulk.

Maar in tegenstelling tot de Task Force X van DC Comics, hebben de Thunderbolts ook echt interesse in vergiffenis en een kans op een nieuw leven. Dat geldt dan weer niet voor de Dark Avengers, een groep die gevormd werd door Norman Osborn op het moment dat hij SHIELD overnam en de organisatie omvormde tot HAMMER.

De nieuwe aflevering van The Falcon and the Winter Soldier hintte al naar de komst van de twee teams. Daar komt bij dat in het verleden er meer geruchten zijn geweest over een Thunderbolts-serie en een Dark Avengers-film. Wie weet wat er mogelijk is!

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RogueWon

Avatar

Filmtotaal "In de comics wordt de groep vaak geleid door Baron Zemo, maar wordt de boel samengebracht door General Ross / Red Hulk."
De Thunderbolts gaan al een tijdje mee en zijn ouder dan de Red Hulk. Zemo is vaak lid maar er zijn ook versies zonder hem.

D4KEN

Avatar

Thunderbolts zou best logisch kunnen zijn. Hawkeye serie komt er aan en hij was ooit lid van de Thunderbolts. Ben erg benieuwd.

Goku32

Avatar

Ik kijk liever de thundercats

Xamaz

Avatar

Zit eerst te wachten op een bepaalde black ????. And some ❤️ & ⚡️

NieuwsFilm

meest populair