Amber Heard hint met foto naar terugkeer in 'Aquaman II'

Amber Heard hint met foto naar terugkeer in 'Aquaman II'

De actrice zal weer te zien zijn als Mera.

Actrice Amber Heard bevindt zich nog altijd in een stevige rechtszaak met haar ex Johnny Depp. De laatste zag zijn carrière recent in rook opgaan en dat hangt Heard mogelijk ook boven het hoofd. Vooralsnog richt ze haar pijlen op een terugkeer in Aquaman II.

De opnames voor die film worden nog dit jaar gestart door regisseur James Wan die ook de eerste film maakte, nog altijd de financieel hoogst scorende film in het DC Extended Universe. Op Instagram plaatste Heard een berichtje en een foto die erop wijzen dat ze snel weer op de set van Wan zal staan.

"Voordat Aquaman de laatste pagina's uit dit boek haalde 🧜‍♀️ #gettingakindleforaquaman2 @prideofgypsies @aquamanmovie," schreef de actrice bij onderstaande foto. En dan valt uiteraard de hastag #gettingakindleforaquaman2 op.



Onder meer Jason Momoa's Arthur Curry / Aquaman, Yahya Abdul-Mateen II en Patrick Wilson keren ook terug en recent werd duidelijk dat de Deense acteur Alum Pilou Asbaek (Game of Thrones) een belangrijke rol heeft in Aquaman II. De film staat gepland voor december 2022.

NieuwsFilm

meest populair