Monsterlijke haaien liggen op de loer in trailer 'Great White'

Monsterlijke haaien liggen op de loer in trailer 'Great White'

Ook in Australië zijn er dodelijke haaien.

Even geleden zagen we al de eerste beelden uit de film Great White, een volgende productie die haaien zal afbeelden als de grootste moordenaars op aarde. Nu hebben we de complete trailer voor de Australische film die ook in Nederland in de bioscopen moet verschijnen.

Great White volgt op een hele reeks recente haaienfilms. Sinds 2010 verschenen al films als The Meg, The Shallows, The Reef, Shark Night, Sharknado en 47 Meters Down. En vergeet niet eerdere titels als Jaws, Deep Blue See, Open Water en uiteraard Shark Tale.

Volledige trailer Great White
Hieronder zie je de volledige trailer voor de film van regisseur Martin Wilson. Er zijn rollen voor onder meer Katrina Bowden, Aaron Jakubenko, Kimie Tsukakoshi, Tim Kano en Te Kohe Tuhaka.

Op dit moment staat Great White gepland om op 13 mei in première te gaan op het Nederlandse witte doek.



Great White
In Great White is Charlie een piloot van een watervliegtuig. Hij ontvangt de klus om de rijke zakenman Jojo en diens vrouw Michelle ergens naar toe te vliegen. Onderweg ontdekken ze een gekapseisde boot en Charlie besluit te landen om te zoeken naar overlevenden. Het watervliegtuig gaat echter kapot en het duurt niet lang voordat de groep wordt aangevallen door hongerige haaien.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair