Johnny Depp over zijn ontslag als Captain Jack Sparrow in de 'Pirates of the Caribbean'-franchise

Johnny Depp over zijn ontslag als Captain Jack Sparrow in de 'Pirates of the Caribbean'-franchise

Mist hij de rol van Jack Sparrow?

Acteur Johnny Depp speelde vijfmaal de rol van Jack Sparrow in de Pirates of the Caribbean-films. De acteur mist het personage ondanks zijn ontslag bij de franchise niet.

Afgelopen week was Depp te gast bij het BCN Film Fest. Daar werd hem gevraagd of hij de rol van Captain Jack mist, vooral nu Disney duidelijk besloten heeft een andere richting in te slaan met de franchise. En in die richting is absoluut geen ruimte meer voor Depp, de man die de reeks groot wist te maken.

Geen gemis
Depp blijkt de rol echter niet te missen. "Nee, ik mis het niet, omdat ik hem elke dag bij mij draag. Ik reis met Captain Jack in mijn koffer. Ik behoor tot Jack Sparrow en hij is loyaal aan mij."

Depp begon de rol in 2003 te spelen, en was voor het laatst in 2017 te zien als Jack Sparrow. Disney heeft nu een zesde film in de franchise in ontwikkeling, waarin geen rol is voor Depp. Maar wat heel wat fans betreft, moet Disney terug komen op die beslissing.

Een petitie op Change.org voor het terugbrengen van Depp in de franchise werd maar liefst 580.000 keer getekend. Elke dag komen er daar meer bij. Maar of Disney daarvoor zwicht?

NieuwsFilm

meest populair