Algemeen

Oscargenomineerde film 'Promising Young Woman' zeer binnenkort al te zien

Vlak na de Oscar-uitreiking op Prime

door Niels van Arkel om 19:25 in Algemeen
De film Promising Young Woman is, in tegenstelling tot veel andere landen, nog nauwelijks in Nederland te zien geweest. Daar komt echter heel snel verandering in...

The Searchers heeft namelijk aangekondigd dat de film op 26 april te zien is op Amazon Prime Video. Dat is slechts een paar uur na de uitreiking van de Academy Awards, waarvoor de film vijf nominaties in de wacht heeft gesleept.

Prijzen
Het is dit jaar een waar prijzenfeest voor deze film. Tot nu toe heeft de film onder meer een BAFTA en twee Critics' Choice Awards in handen. Bij de Golden Globes pakte de film 4 nominaties, maar ze verzilverde er geen.

Dubbelleven
het verhaal van Cassie (Carey Mulligan), zij had een veelbelovende toekomst tot een mysterieus incident haar leven omgooide. Sindsdien is niets in haar leven nog wat het lijkt en leidt ze een dubbelleven. Overdag is ze een charismatische, veelbelovende jonge vrouw, 's nachts struint ze elke nachtclub af waar ze zich dronken voordoet om zich te laten oppikken door zogenaamd bezorgde mannen.

Voor de gelegenheid heeft Prime Video ook nog een trailer beschikbaar gemaakt. Bekijk hem hieronder.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

Ik heb m maanden geleden al gezien. Goede film

kidcassidy

Avatar

Matige film. Begon nog leuk, maar veranderde al snel in een standaard film.

Eigenlijk maar erg weinig goede films dit jaar, zeker onder de genomineerden.

Ang3l

Avatar

Al gezien, best ok (nou ja, wel meer dan ok), maar niet overweldigend. Vond Assassination Nation sterker bijvoorbeeld. Beetje zelfde soort genre.

Maac

Avatar

Matig inderdaad.

NieuwsFilm

meest populair