'Star Wars'-franchise cast Chloe Bennet mogelijk in geniale Doctor Aphra-rol

'Star Wars'-franchise cast Chloe Bennet mogelijk in geniale Doctor Aphra-rol

Ze zou een soort duistere Indiana Jones worden.

Mikey Sutton heeft het druk met het lekken van nieuwe verhalen. Volgens zijn anonieme bronnen binnen Lucasfilm overweegt men Marvel-actrice Chloe Bennet een rol te gunnen in het Star Wars-universum.

Bennet is op dit moment druk met de opnames van de live-action Powerpuff Girls-televisieserie van The CW. Maar tegelijk wordt mogelijk overwogen haar in een belangrijke rol in de Star Wars-franchise te casten.

Doctor Aphra
Op basis van zijn anonieme bronnen stelt Sutton dat de actrice mogelijk de rol van Doctor Chelli Lona Aphra zou spelen. Dat is een voormalig bondgenoot van Darth Vader en een crimineel archeoloog met grote kennis van robots en wapens.

Het personage kreeg in de comics tussen 2016 en 2019 een eigen stripboekenreeks, waarin we haar avonturen als een soort duistere variant van Indiana Jones konden volgen. In 2020 herlanceerde Marvel Studios het personage, dat behoorlijk populair is bij de fans.

Sutton stelt tegelijk dat gekeken wordt om haar mogelijk een andere rol te geven. De vraag is dus vooral welke rol ze zou kunnen spelen straks, en minder of ze een rol krijgt.

NieuwsFilm

meest populair