Katja Schuurman toont haar lichaam voor heel Amsterdam

Katja Schuurman toont haar lichaam voor heel Amsterdam

De Nederlandse celeb zien we in 2021 weer op het witte doek.

De Nederlandse celeb en actrice Katja Schuurman heeft toch eigenlijk best veel films en series achter haar naam staan. In 1993 begon ze met een optreden in Uit de school geklapt en niet veel later speelde ze Jessica Harmsen in de soap Goede tijden, slechte tijden.

Films maakte ze ook. Ze speelde Frida in Costa! uit 2001 en daarna volgden Minoes, waarin haar stem is te horen, Oesters van Nam Kee, Interview, Cool! en Black Out. De afgelopen jaren zagen we Katja vooral in tv-series.

Maar binnenkort gaat ze aan de slag voor een film, namelijk de komedie Casa Coco met ook namen als Gerard Cox, Joke Bruijs en Richard Groenendijk. Later dit jaar moet de film van Bob Wilbers verschijnen.

Actief op Instagram
Op Instagram zien we Katja uiteraard vaak genoeg voorbijkomen. De afgelopen periode veelal om haar nieuwste programma 'Goed Fout' te promoten, waarin er een blik wordt geworpen op de huidige denkbeelden in Nederland en de wereld.

"#uitzicht #waarommakkelijkdoenalshetmoeilijkkan #precocolijf," schrijft de Nederlandse celeb bij de foto genomen in Amsterdam. Check de foto via onderstaande link.


Wil je de 45 jarige Katja Schuurman in haar pose zien? Bekijk dan nu de foto op haar Instagram!


NieuwsFilm

meest populair