Algemeen

'Fast & Furious 9' heeft de beste slechterik in de franchise

Dat vindt in elk geval acteur John Cena, die het verloren gewaande broertje van Vin Diesel speelt.

door Jim Pedd om 08:00 in Algemeen
De Fast & Furious-franchise heeft heel wat iconische schurken versleten de afgelopen jaren. Maar wat acteur John Cena betreft, is de zijne uit de negende film in de franchise de beste.

John Cena speelt Jakob, de jongere broer van Dom Toretto. De worstelaar en inmiddels vooral ook acteur, denkt dat hij juist hierdoor de beste schurk is. Hij is immers direct familie van Dominic Toretto en daarmee ook extra gevaarlijk.

Beste schurk tot nu toe
"Ik begreep natuurlijk de verantwoordelijkheid die kwam bij deze kans," begon Cena tegenover ComicBook.com. "Ik werd uitgenodigd voor het negende deel, om de achternaam Toretto te delen en de grootste tegenstander van Dom tot nu toe te spelen. Dat ging niet voorbij aan mij. Het moet beginnen met respect."

Volgens Cena hoeven mensen zich geen zorgen te maken over het feit dat er na decennia ineens een nieuwe schurk debuteert in de film. "Ik ben het eens met wat Justin [Lin] zegt: je moet het volgende hoofdstuk verdienen. Ik geloof dat dit ook een mooie metafoor is voor het leven. Ik ben dankbaar dat ik een band met Vin [Diesel] heb kunnen opbouwen en dat hij mij deze kans gaf. Daar ben ik hem voor altijd dankbaar voor."

De nieuwe F&F-film zou in juni in de bioscoop moeten draaien, als alles goed gaat.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair