Algemeen

Marvel Studios heeft er een duistere versie van Nick Fury bij

Julia Louis-Dreyfus wordt nog groot in het MCU.

door Jim Pedd om 08:56 in Algemeen
Let op: Dit artikel bevat spoilers voor The Falcon and the Winter Soldier.

In de meest recente aflevering van Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier zagen we actrice Julia Louis-Dreyfus als Contessa Valentina Allegra de Fontaine. Zij krijgt nog een grote toekomst in het Marvel Cinematic Universe.

Het personage debuteerde in de op een na laatste aflevering van de serie. Ze leek daar te handelen als een soort recruiter en benaderde de in ongenade gevallen John Walker. Sterker nog: ze moedigde hem aan om vooral door te gaan op het pad dat hij ingeslagen was, ontslag bij het leger of geen ontslag.

Grote toekomst
Val lijkt in de toekomst van het Marvel Cinematic Universe een grote toekomst te hebben. in de comics was het personage verbonden aan Nick Fury: ze werkte tegelijk met hem voor SHIELD en had zelfs een tijdje een relatie met hem.

De vraag is of we die ontwikkelingen zien, of dat het personage (zoals nu gespeculeerd wordt) de oprichter zal blijken van de Dark Avengers. We horen namelijk ook verschillende verhalen dat ze straks dat superschurkenteam opricht.

Volgens producent Nate Moore zit zoiets er misschien wel in. Moore zegt dat Val een "grappigere, maar duistere" versie van Nick Fury is. Iemand die "er niet voor terugdeinst in een moreel grijs gebied te opereren."

"Iedere keer als we het over Valentina hebben, zelfs in de schrijversruimte, hadden we het over een grappigere, maar duistere Nick Fury. Iemand die haar geheimen kent, die er niet voor terugdeinst in een moreel grijs gebied te opereren, maar ook iemand die niet inherent altruïstisch is. Met een personage als Valentina in de serie, en in het MCU, wordt het nog interessant en verwacht ik eigenlijk dat ze snel voor chaos gaat zorgen."

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Madame Hydra... die hadden we al eentje in Agents of SHIELD, maar het is inmiddels duidelijk dat die geheel non-canon is.

NieuwsFilm

meest populair