'Ghostbusters'-legende Ernie Hudson vindt 'Ghostbusters: Afterlife' ontzettend goed

'Ghostbusters'-legende Ernie Hudson vindt 'Ghostbusters: Afterlife' ontzettend goed

De film voldoet aan alle verwachtingen!

Acteur Ernie Hudson is een van de grote helden van de Ghostbusters-franchise. Tegelijk was zijn tijd in beeld lang niet zo groot als zou moeten bij iemand die zo populair is.

Bovendien had de acteur veel moeite moeten doen om de rol te krijgen. Hij moest vijf audities (!) doen, en tekende uiteindelijk voor de helft van zijn normale vraagprijs. Dat deed hij omdat hij zo onder de indruk was van het scenario, maar eenmaal op de set bleek dat zijn personage een stuk minder te doen kreeg.

Een uitzonderlijk personage
In veel opzichten was het personage van Hudson, Winston Zeddemore, sowieso heel uniek. Want waar Egon Spengler, Ray Stantz en Peter Venkman allemaal naar de universiteit gegaan waren, gold dat niet voor Winston. Hij werd ingehuurd als outsider en kreeg weinig ontwikkeling als personage.

Maar daar komt met Ghostbusters: Afterlife verandering in. De 75-jarige acteur deelde op Twitter een foto van zichzelf samen met regisseur Jason Reitman. En volgens hem is de film echt ontzettend goed, zo erg zelfs dat hij sprakeloos was:



De nieuwe Ghostbusters-film laat zien hoe een alleenstaande moeder en haar twee kinderen arriveren in een klein dorpje. Daar ontdekken ze hun connectie met de oorspronkelijke Ghostbusters en het nalatenschap van hun grootvader. Vanaf 11 november in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair