Celebrity

Nostalgische Katja Schuurman deelt foto van haar zwangere lichaam

De Nederlandse celeb zien we in 2021 ook weer in de bioscoop!

door FilmTotaal om 14:50 in Celebrity
De Nederlandse actrice Katja Schuurman lijkt een kleine 'aanval' van nostalgie te ervaren op Instagram. Precies 11 jaar geleden werd haar dochter geboren en dat viert ze door een zeer fraaie foto te delen.

Wie kent Katja niet. De nu 45 jaar oude actrice en presentator heeft best veel films, TV programma's en series achter haar naam staan. In 1993 begonnen met een optreden in Uit de school geklapt om niet veel later Jessica Harmsen in de soap Goede tijden, slechte tijden te spelen.

Dit jaar is ze ook weer te zien in een nieuwe film namelijk de komedie Casa Coco met ook namen als Gerard Cox, Joke Bruijs en Richard Groenendijk. Casa Coco wordt geregisseerd door Bob Wilbers.

Instagram
Katja is naast haar televisie- en filmwerk ook zeer actief op de verschillende social media. Bij de post met de zwangere Katja schrijft ze:

"Baby.. Mijn prachtige mooie lieve stoere grappige heerlijke originele bijzondere fantastische dochter.. Hier zat je nog in mijn buik. En morgen word je 11 jaar! Wat ben ik trots op wie jij bent. En wat een raar, mooi en lief besef dat jij in deze bolle buik gewoond hebt. Al mijn liefde is voor jou. Voor altijd. #baby #wonder #sammie #blij"


Bekijk de post en foto van Katja op haar Instagram!


NieuwsFilm

meest populair