Jason Statham wil terugkeren in 'Fast & Furious' en het opnemen tegen Han

Hij ziet het nu al helemaal zitten.

Dat Han terugkeert in Fast & Furious 9, maakt dat nu ook acteur Jason Statham vindt dat zijn personage terug moet keren in de franchise. Statham speelt de rol van Deckard Shaw, die we zagen in spin-off film Hobbs & Shaw.

Waar Shaw ooit begon als een schurk, werd hij later een held die de wereld moest helpen te redden. Maar het personage zit niet in de negende franchisefilm. Wat Statham betreft is dat jammer, en vindt hij dat z'n personage later weer te zien is.

Terugkeren en wel snel
Statham vertelde tijdens een recent gesprek met Entertainment Weekly dat aangezien Han nog leeft in de F&F-franchise, zijn personage terug moet keren: "Ze moeten wel, want ik moet dat brandje blussen. Als hij een rekening te vereffenen heeft, dan is dat met mij."

"Ik ben er echt voor in. Ik hou van Justin Lin, hij is een geweldige regisseur. Het is jammer, want toen ik de franchise al die jaren geleden mocht betreden, ging hij ergens anders mee aan de slag. Het enige dat ik met Justin maakte, was een kleine scène aan het eind. Ik moet echt weer een film met hem maken. En ik zou het geweldig vinden om weer de hele Fast-crew te zien, Vin [Diesel] en iedereen. Het zijn allemaal geweldige mensen."

Er komen nog twee films in de hoofdfranchise uit; wellicht dat Jason Statham daarvoor nog wel terug kan keren. En eigenlijk moet dat bijna wel als Han echt een terugkerende rol krijgt.

NieuwsFilm

meest populair