Algemeen

Gerucht: 'Star Wars' brengt een bijzonder iconische Sith tot leven

De franchise zou Darth Revan weer terugbrengen tot het canon.

door Jim Pedd om 06:59 in Algemeen
De naam Darth Revan zal misschien niet al te veel betekenen voor de 'gewone' Star Wars-fan die zich niet enorm in de franchise verdiept heeft. Maar fans van onder meer de klassieke game Star Wars: Knights of the Old Republic weten precies wie dit is.

Revan was een voormalig Jedi die in de Old Republic leefde, duizenden jaren voor de gebeurtenissen in de oorspronkelijke filmtrilogie. Hij viel uiteindelijk voor de Dark Side en werd een van de meest machtige Sith in de geschiedenis. Ook was hij iemand die probeerde het sterrenstelsel te onderwerpen.

Live-action debuut
Er is dus heel wat mogelijk met het personage Darth Revan. En dat potentieel zou straks benut worden met de serie The Acolyte.

"Als je fan bent van Knights of the Old Republic, dan zal je blij zijn om te horen dat Darth Revan snel terugkeert naar het canon via een Disney+-project. Er komen heel wat Sith-personages naar het canon. Dat begint onder meer met de serie The Acolyte", horen we via Kessel Run Transmissions.

In eerste instantie zou Revan te zien zijn als een hologram, waarna hij uiteindelijk op andere wijze te zien kan zijn franchise. Voor Star Wars-fans zijn de gouden tijden pas net begonnen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Lurking metafan

Avatar

Wow! Ik hoop het, de Knights of the Old Republic games had sommige van de beste verhalen, lore en worldbuilding van het Star Wars Expanded Universe, het verdient het om canon te worden.

Overlord

Avatar

Wordt dit een live action serie of animatie ? Ik hoop live action, animantie heb ik niet veel mee.

Master Of Films

Avatar

Dat begint onder meer met de serie The Acolyte
Indien je een echte Star Wars fan bent, zou ik een advies willen gaan geven. Niet te vroeg juichen. Omdat The Acolyte van Leslye Headland komt.
1) Zij is de voormalige assistente van Harvey Weinstein in de jaren dat hij in een badjas liep om vrouwelijke castleden te beoordelen.

2) Zij is nu de lieveling van Kathleen Kennedy. Beide kunnen het zeer goed vinden met hun politieke idelogieën (beperkte hokjesgeest).

3) Headland has already been controversial after she deleted over 200 tweets before her Star Wars announcement and she is also the same person who sat at an inclusion summit and “called white women out” saying: “I think white women need to kind of step up their game, to be quite honest.

Thiver

Avatar

'Iconisch'... :')

NieuwsFilm

meest populair