Gerucht: 'Star Wars' brengt een bijzonder iconische Sith tot leven

Gerucht: 'Star Wars' brengt een bijzonder iconische Sith tot leven

De franchise zou Darth Revan weer terugbrengen tot het canon.

De naam Darth Revan zal misschien niet al te veel betekenen voor de 'gewone' Star Wars-fan die zich niet enorm in de franchise verdiept heeft. Maar fans van onder meer de klassieke game Star Wars: Knights of the Old Republic weten precies wie dit is.

Revan was een voormalig Jedi die in de Old Republic leefde, duizenden jaren voor de gebeurtenissen in de oorspronkelijke filmtrilogie. Hij viel uiteindelijk voor de Dark Side en werd een van de meest machtige Sith in de geschiedenis. Ook was hij iemand die probeerde het sterrenstelsel te onderwerpen.

Live-action debuut
Er is dus heel wat mogelijk met het personage Darth Revan. En dat potentieel zou straks benut worden met de serie The Acolyte.

"Als je fan bent van Knights of the Old Republic, dan zal je blij zijn om te horen dat Darth Revan snel terugkeert naar het canon via een Disney+-project. Er komen heel wat Sith-personages naar het canon. Dat begint onder meer met de serie The Acolyte", horen we via Kessel Run Transmissions.

In eerste instantie zou Revan te zien zijn als een hologram, waarna hij uiteindelijk op andere wijze te zien kan zijn franchise. Voor Star Wars-fans zijn de gouden tijden pas net begonnen.

NieuwsFilm

meest populair