Celebrity

Hugh Jackman reageert op vertrek van wangedrag beschuldigde producent 'The Music Man'

De Australische acteur werkte samen met de in opspraak geraakte Scott Rudin aan een revival van een toneelklassieker.

door FilmTotaal om 12:08 in Celebrity
Hugh Jackman (The Greatest Showman, X-Men) heeft zijn samenwerking met de van wangedrag beschuldigde producent Scott Rudin per direct beëindigd. Dat laat hij weten op Twitter. De twee werkten samen aan een Broadway-revival van The Music Man.

"Ik respecteer en steun alle mensen die zich hebben uitgesproken over hun samenwerking met Scott Rudin ontzettend", begint Jackman zijn volledig in hoofdletters geschreven statement. "Het vereist een enorme hoeveelheid moed en kracht om op te staan en de waarheid te delen".

Jackman is zich bewust van alle problemen in de entertainmentindustrie en meent dat er al lang een gesprek plaats had moeten vinden over de soms beestachtige manier waarop sommige machtige figuren binnen deze wereld omgaan met hun medewerkers.

"De belangrijkste stem die we moesten horen is die van Scott Rudin zelf en hij heeft nu aangegeven op te stappen bij de productie", vervolgt de acteur. "We zijn nu een vervangend team aan het regelen dat moet zorgen voor een veilige en inspirerende werkomgeving".

Jackman richt zich ten slotte tot de slachtoffers. "Ik hoop en bid dat dit het begin van het genezingsproces kan zijn voor alle slachtoffers en onze gemeenschap", spreekt hij hen toe.NieuwsFilm

meest populair