Maar liefst vijf 'Mortal Kombat'-films gepland!

De eerste film is vooral voor de fans.

Vandaag verschijnt in de States de nieuwe verfilming van de game Mortal Kombat. De ontvangst was wisselend, maar fans schijnen van de bikkelharde film te smullen. Nu blijkt dat Warner Bros. graag nog veel meer films maakt.

Sub-Zero acteur Joe Taslim heeft namelijk onthuld dat hij een stevig contract heeft getekend bij de studio, voor maar liefst vijf films. Overigens moet een eerste vervolgfilm op Mortal Kombat nog een groen licht krijgen.

Vijf Mortal Kombat-films
In gesprek met Variety zei Taslim dat hij voor nog vier films een contact heeft, maar dat het helemaal niet zeker is of deze ook gaan verschijnen. "Als deze succesvol is, doen we er misschien meer," zei Taslim.

De 39-jarige acteur over de eerste keer dat hij de game speelde: "Ik ben geboren in Zuid-Sumatra. We waren arm, dus ik had de console niet omdat hij duur is," legde Taslim uit. "Ik ging elke dag naar van mijn vriend om het spel te spelen. Maar je komt er en er staan ongeveer 10 kinderen in de rij. Wie wint, blijft spelen... dus het kostte me ongeveer 40 minuten om aan de beurt te komen."

Het is nog altijd onbekend wanneer Mortal Kombat in de Nederlandse bioscopen verschijnt. Hieronder nog maar eens die stevige openingsscène.



NieuwsFilm

meest populair