'The Falcon and the Winter Soldier' zet deze ontwikkelingen op in het Marvel Cinematic Universe

'The Falcon and the Winter Soldier' zet deze ontwikkelingen op in het Marvel Cinematic Universe

Maak je borst maar nat voor de toekomst.

The Falcon and the Winter Soldier is voorbij. Maar natuurlijk gaat het Marvel Cinematic Universe verder. In dit artikel vertellen we je hoe de serie de toekomst van het MCU opzet.

Natuurlijk bevat dit artikel SPOILERS.

We gaan even voorbij aan de meest logische conclusies, zoals het feit dat Sam Wilson nu de nieuwe Captain America is, wat zeker ook implicaties heeft voor de inclusieve toekomst van het MCU. We kijken juist even naar wat andere twists.

Telefoontje van Sharon Carter
Aan het einde van de serie krijgt Sharon Carter haar pardon van de Amerikaanse regering. Ze mag weer in de Verenigde Staten wonen, en werken voor de overheid. Sharon belt direct daarna een onbekende en vertelt dat ze snel toegang heeft tot "overheidsgeheimen, prototype wapens en wat al niet".

Sharon wil dat de andere persoon potentiële kopers regelt en op een rij zet. Dat wordt dus wat voor de toekomst. Wie ze belt is niet zeker, maar wat nou als dit een hint is voor de Secret Invasion? Er komt immers zo'n serie aan op Disney+, waarin de Skrulls de wereld proberen over te nemen door hooggeplaatste figuren te vervangen.

De Dark Avengers
De Contessa Valentina Allegra de la Fontaine maakt aan het einde van de serie haar eigen superheld. John Walker krijgt een nieuw kostuum en daar bovenop ook nog een nieuwe naam: US Agent.

Zou hij dan straks echt de aanvoerder kunnen worden van de Dark Avengers? En zou dat team opgezet en achter de schermen geleid worden door de Contessa? Die kans lijkt vrij groot.

NieuwsFilm

meest populair