Marvel Studios haalt mogelijk de Netflix-helden met een verrassende wending

Marvel Studios haalt mogelijk de Netflix-helden met een verrassende wending

DareDevil en co definitief in het MCU?

Het blijft nog altijd de vraag of Marvel Studios aan de slag gaat met de Marvel-personages (en acteurs) die zitten in de reeks Netflix-series over onder meer Daredevil, Jessica Jones en The Punisher. Nu is er het gerucht dat dit zomaar wel zou kunnen gebeuren.

De rechten van alle personages die Netflix gebruikte in de series verschenen tussen 2015 en 2019 zijn ondertussen teruggekeerd bij Marvel en kunnen dus gebruikt worden in het Marvel Cinematic Universe.

Niet alle personages terug
De mensen van That Hashtag Show menen nu dat er slechts een handjevol personages/acteurs terugkeren in het MCU. Dit zouden Charlie Cox als Matt Murdock / Daredevil, Jon Bernthal als Frank Castle / The Punisher, Krysten Ritter als Jessica Jones en Vincent D'Onofrio als Wilson Fisk / Kingpin zijn.

Er is echter nog iets anders. De acteurs zouden namelijk niet extact dezelfde personages uit de series van Netflix spelen, maar versies van dezelfde personages uit een ander universum, dus nieuwe MCU-versies. Hiermee zouden de verschenen series dus niet officieel onderdeel uitmaken van het grote Marvel-universum.

In welke films en series?
THS zegt dat Charlie Cox al terugkeert in Spider-Man: No Way Home (2021) en dat Vincent D'Onofrio te zien is in de nog niet bevestigde Disney+ serie Echo. Hij zou daarvoor een kleine bijdrage hebben in Hawkeye. Ook Jon Bernthal en Krysten Ritter zouden te zien zijn in Disney+ series.

NieuwsFilm

meest populair