Gehate Netflix-film 'Thunder Force' wel plat gekeken

Gehate Netflix-film 'Thunder Force' wel plat gekeken

Hoge kijkcijfers voor de superheldenkomedie.

De ontvangst van de komedie Thunder Force leek bijvoorbaat al niet af te steven op een heerlijk "Fresh"-percentage op Rotten Tomatoes, maar je zou toch zeggen dat de makers wel wat hoger mikte dan de uiteindelijk zwakke 22%. Ook bleek de film als snel "gehaat".

Maar zoals wel vaker bepaalt de ontvangst niet per se het succes. De nodige zwak ontvangen films wisten aan de box office meer dan een miljard op te halen en nu blijkt dat de superheldenkomedie van schrijver / regisseur Ben Falcone veel kijkers trekt.

Veel kijkers voor Thunder Force
De komedie met onder meer de actrices Melissa McCarthy en Octavia Spencer is meer dan 50 miljoen keer bekeken op Netflix.

In een blogartikel van Kira Goldberg meldt de Vice President of Studio Film van Netflix dat de film maar liefst 52 miljoen keer is aangezet binnen een huishouden. Geen verkeerd kijkcijfer uiteraard.

Overigens is de score geen record onder de Netflix-films. Murder Mystery uit 2019 met Adam Sandler en Jennifer Aniston noteerde volgens Netflix zo'n 83 miljoen kijkers in de eerste maand.



NieuwsFilm

meest populair