Het internet raakt niet uitgepraat over het bizarre nieuwe uiterlijk van Zac Efron

Het internet raakt niet uitgepraat over het bizarre nieuwe uiterlijk van Zac Efron

De reacties gaan van geschokt naar verdrietig en van geamuseerd tot gefrustreerd.

Het is een lange weg geweest voor Zac Efron om zijn brave imago uit de High School Musical-films van zich af te schudden. Zijn fysieke verschijning is de afgelopen jaren veel veranderd, zo was hij bijvoorbeeld volledig afgetraind voor Baywatch. Nu zijn we wel erg benieuwd wat de reden is voor de transformatie van het gezicht van de acteur...

Earth Day
Voor Earth Day (de dag waarop er wereldwijd aandacht besteed wordt aan het behoud van de natuur) maakt bekende wetenschapper Bill Nye een korte video met veel bekende gasten, zoals Justin Bieber. Efron werd ook uitgenodigd om even te spreken tijdens de uitzending. Deze kun je hieronder bekijken. Het stuk met Efron begint rond 1:50.



Zoals je in de video kan zien, is het gezicht van Efron bijna niet meer te herkennen. Er lijkt wat veranderd te zijn aan zijn kaken, lippen, jukbeenderen; eigenlijk de volledige onderkant van zijn gezicht. Sociale media reageren geschokt op zijn uiterlijk. De hilarische memes volgden natuurlijk al snel.



Alternatieven
Er zijn gelukkig ook genoeg mensen die via steunbetuigingen op Twitter laten weten dat ze Efron wel ondersteunen als hij daadwerkelijk plastische chirurgie heeft ondergaan. Een dokter vertelt in een video overigens ook dat Zac misschien recent een ingreep heeft gehad in zijn mond (weg laten halen van een tand bijvoorbeeld) dat het opgezwollen onderste gedeelte van zijn gezicht kan verklaren.

Efron zelf blijft er nogal stil over - dus het blijft speculeren. Misschien is het eigenlijk gewoon voorbereiding op een nieuwe film. We gaan namelijk binnenkort van hem kunnen genieten in de avonturenfilm Gold. Maar we moeten nog eventjes wachten op meer duidelijkheid.

NieuwsFilm

meest populair