Gerucht: Tom Holland speelt een rol in 'Spider-Woman'-film

Gerucht: Tom Holland speelt een rol in 'Spider-Woman'-film

De film van Olivia Wilde zou een plek hebben voor Tom Hollands Spider-Man.

Vorig jaar werd in augustus aangekondigd dat Olivia Wilde een Spider-Verse film zou maken die zou gaan draaien om een vrouwelijke heldin.

Hoewel nog niet zeker is om welk personage die film precies zal draaien, is de verwachting van velen dat de film over Spider-Woman zal gaan. Nu stelt Mikey Sutton van de site Geekosity dat het de bedoeling is dat acteur Tom Holland in die film te zien is als Spider-Man.

Spider-Woman film
Geekosity meldt dat als onderdeel van de nieuwe deal die Sony Pictures en Disney hebben gesloten om de Spider-Man-franchise toe te voegen aan Disney+, de twee studio's ook nog nauwer gaan samenwerken aan de Spider-Verse-films.

Het zou volgens Sutton de bedoeling zijn dat de Spider-film van Olivia Wilde een connectie legt tussen de twee universa. Dat gebeurt dan door de toevoeging van Tom Holland als Spider-Man aan die film.

Of het nieuws klopt is natuurlijk nog niet zeker, maar als het zo is, belooft dit nog een behoorlijk interessante film te worden. Voorlopig moeten we tot december wachten om Tom Holland weer als Spider-Man te kunnen zien; dat zal dan in de film Spider-Man: No Way Home zijn.

NieuwsFilm

meest populair