Marvel Studios geeft epische 'I am Captain America'-clip vrij

Marvel Studios geeft epische 'I am Captain America'-clip vrij

Anthony Mackie stelt zichzelf even voor aan de wereld.

Marvel Studios heeft een clip uit de finale van The Falcon and The Winter Soldier vrijgegeven. Daarin zien we Sam Wilson (Anthony Mackie) zijn debuut maken als de nieuwe Captain America van het Marvel Cinematic Universe.

De serie The Falcon and The Winter Soldier eindigde ermee dat Sam Wilson eindelijk de nieuwe Captain America werd. Hij worstelde er lang mee, maar besloot in de finale pas echt de eer te accepteren en werd daarmee de nieuwe Cap.

Een belangrijk moment
USA Today sprak recent met Mackie over zijn Captain America. "Het was een belangrijke tekst en een belangrijk moment voor hem als Captain America," vertelde Mackie.



"Captain America wordt anders de komende tijd. Je moet je realiseren dat hij de enige persoon is die geen superkrachten heeft. Hij heeft geen serem, geen krachten. Hij is gewoon een man die zijn werk doet en een Avenger werd," aldus Mackie.

"Dus in plaats van brute kracht, is het feit dat hij ooit militair psycholoog was iets dat hem van de anderen onderscheidt. Hij heeft een heel ander emotioneel pad afgelegd en dat ga je zien."

NieuwsFilm

meest populair