Michael B. Jordan over een zwarte Superman

Michael B. Jordan over een zwarte Superman

Wat vindt hij van de rol?

Sinds we weten dat regisseur J.J. Abrams als producent verbonden is aan een nieuw project rond Superman, gaan er veel verhalen rond. Zo zou de film gaan over een zwarte Superman.

In dat verband wordt acteur Michael B. Jordan vaak genoemd als de nieuwe Superman. De acteur ging tijdens een interview met Cinepop voor het eerst in op al die verhalen.

Nieuwe Superman
"Ik weet eerlijk gezegd niet precies wat er gaande is rond Superman. Maar iedereen wil zwarte hoofdrolspelers zien, in heldhaftige rollen," aldus de acteur. "Representatie is belangrijk. En er liggen nu zoveel kansen met verschillende projecten, verschillende personages die nooit te zien zijn geweest. En er zijn personages die gewoon moeten zijn zoals ze zijn. Dus laten we zien hoe het uiteindelijk uitpakt allemaal."

Daarmee zegt de acteur dus niet dat hij per se wel of niet te zien is, en zelfs niet of hij dat zou willen. Maar legt hij wel uit hoe hij kijkt naar diversiteit in films.

De komende tijd zullen we mogelijk dus nog iets te zien krijgen rond Superman, en gaan we hopelijk snel horen wie de nieuwe versie mag spelen.

NieuwsFilm

meest populair