Machtige foto's uit fantasyfilm 'The Green Knight'

Machtige foto's uit fantasyfilm 'The Green Knight'

Dev Patel heeft de lead in de film van regisseur David Lowery.

Met rollen voor namen als Dev Patel, Kate Dickie, Alicia Vikander, Joel Edgerton, Barry Keoghan, Ralph Ineson en Sean Harris wacht ook de fantasyfilm The Green Knight al een jaar op de release, maar het meeste wachten zit er nu echt wel op.

Om de promotie voor de film van regisseur David Lowery (The Old Man & the Gun) weer op te starten zijn er nu vier nieuwe foto's verschenen waarop we met name hoofdrolspeler Dev Patel zien. Hem ken je nog wel uit films als Slumdog Millionaire, The Personal History of David Copperfield en Lion.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
In The Green Knight wordt Sir Gawain door Koning Arthur op pad gestuurd om de confrontatie aan te gaan met The Green Knight, een monsterlijke, smaragdgroene ridder die al menig held op de knieën dwong. Om dat te kunnen doen, moet hij verschillende obstakels overwinnen, terwijl bovennatuurlijke krachten zijn tocht lijken te bedreigen.

Eerdere trailer The Green Knight
In februari 2020 verscheen de teaser trailer via A24 en deze kun je hieronder bekijken. Als alles goed gaat draait The Green Knight vanaf 29 juli in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair