'Fast & Furious 9' plaatst eerste F&F-film in heel ander daglicht

'Fast & Furious 9' plaatst eerste F&F-film in heel ander daglicht

Bereid je maar voor op grote onthullingen over de Fast & Furious-franchise.

De trailer van Fast & Furious 9 was knotsgek, precies wat je zou verwachten van de franchise. Er reizen ditmaal auto's de ruimte in, wat heel wat spektakel belooft. Dat gezegd hebbende, zit er nog meer in de film dan dat: we krijgen ook de verloren broer van Dominic Toretto te zien.

Volgens acteur Vin Diesel zal deze negende film ervoor zorgen dat fans van de franchise heel anders gaan kijken naar het allereerste deel. Nu zal de film veel logischer zijn qua verhaal.

Anders kijken
"De hele wereld kijkt enorm uit naar deze film. Maar voor iedereen die al sinds het begin deze reis met ons maakt, wordt het nog veel specialer," aldus Diesel.

"Want als je je de eerste film nog kan herinneren, dan ga je nu begrijpen hoe het echt zit met die film. Dat is echt tof. Je gaat familieleden zien die je nooit dacht gezien te hebben. En dat gaat je echt verbazen. We wilden altijd al weten wie Dom was voordat hij Dom werd. Wie invloed op hem had. Dat wordt een heel rijk verhaal, dat ook echt leuk is om naar te kijken."

Maar het wordt nog veel gekker met de laatste twee films: "Wacht maar op deel tien. Laat ik het zo zeggen: dat jullie weten dat de studio zegt dat we ons verhaal niet in 1 film kunnen vertellen, zegt wel hoeveel er nog aan zit te komen."

NieuwsFilm

meest populair