Jason Statham over toekomst 'Fast & Furious' en zijn Deckard Shaw

Jason Statham over toekomst 'Fast & Furious' en zijn Deckard Shaw

Komt er meer Deckard Shaw komende jaren?

Binnenkort verschijnt de tiende film in de Fast & Furious-franchise. Dit is uiteraard Fast & Furious 9. De reeks werd even geleden onderbroken door de succesvolle spin-off Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw.

In die "duofilm" zien we Jason Statham als Deckard Shaw. Hij speelde de rol ook in Fast & Furious 6 (cameo in creditsfilmpje), Furious 7 en The Fate of the Furious. Maar nu slaat hij Fast & Furious 9 over.

Wel terug voor Fast & Furious 10 en 11?
"Ik zou graag terugkomen voor die twee films. Ik bevind me op glad ijs als ik vertel wat er in de volgende films gaat gebeuren," aldus Statham tegenover Collider. "Ik ken Justin Lin heel goed. Grappig is dat toen ik voor de cameo in deel 6 kwam, hij niet terugkeerde voor 7 en 8. Maar die films maakte ik wel. We zijn voorbestemd om iets groters te doen."

"Het is geweldig om samen te werken met Vin en alle andere personages. Ik heb een paar goede vrienden gemaakt tijdens die film, en ik ben echt dol op de filmfranchise zelf. Ik denk dat het om de juiste redenen een wereldwijd succes is. Het is gewoon een groot voorrecht om er deel van uit te maken. Als ze me in de volgende willen, zal ik er zijn," voegde Statham toe.

Status Hobbs & Saw 2
"Er worden honderden miljoenen uitgegeven aan het maken van de film en het promoten van de film, dus ze hebben een goed script nodig. We zijn gemotiveerd om daar iets aan te doen; we wachten feitelijk op het moment dat de deurbel gaat," aldus Statham over de status van de tweede Hobbs & Shaw.

Na deel negen verschijnen nog twee films in de Fast & Furious-hoofdreeks. Daarna wordt de reeks waarschijnlijk gedragen door spin-offs rond vermoedelijk reeds bekende gezichten.



NieuwsFilm

meest populair