Celebrity

Heeft Ben Affleck de superknappe Jennifer Lopez terug aan de haak geslagen?

Een insider beweert van niet.

door FilmTotaal om 15:10 in Celebrity
Jennifer Lopez heeft - net twee weken na haar breuk met oud-honkballer Alex Rodriguez - een bezoek gebracht aan haar oude vlam Ben Affleck. Dat hebben oplettende paparazzi weten te achterhalen. Zou de liefde opnieuw opbloeien tussen de twee sterren?

Page Six heeft foto's in handen waarop Lopez (51) en Affleck (48) allebei - maar weliswaar afzonderlijk van elkaar - in en rondom dezelfde witte SUV zijn te zien. Volgens de Amerikaanse gossipsite is deze indrukwekkende bak van Lopez.

De oud-geliefden zouden elkaar de afgelopen weken al meerdere keren hebben opgezocht. Is Cupido weer aan het werk? Nee, aldus een insider, die tegenover Page Six beweert dat het puur om vriendschappelijke bezoekjes gaat.

"Jennifer en Ben zijn gewoon bevriend met elkaar. Dat zijn ze al heel lang en ze zien elkaar regelmatig", aldus de bron.

In april maakten Lopez en Rodriguez in een gezamenlijk statement bekend uit elkaar te gaan en hun verloving af te breken. Het ging al niet langer goed tussen de twee.

Lopez was tussen 2002 en 2003 achttien maanden samen met Affleck, maar ook zij braken hun verloving uiteindelijk af. Wel zijn de twee dus altijd in contact met elkaar gebleven en verdergegaan als vrienden.

NieuwsFilm

meest populair