Celebrity

Heeft Zac Efron zich nou vol laten spuiten met fillers of niet?

Volgens een vriend van de acteur heeft hij zulke ingrepen helemaal niet nodig om er fantastisch uit te zien.

door FilmTotaal om 18:20 in Celebrity
Zac Efron verscheen deze week met een totaal 'nieuw gezicht' in een video op Facebook. Veel fans wisten het direct zeker: de populaire acteur had zijn gezicht vol laten spuiten met fillers. Maar klopt dat ook? Nee, heeft een goede vriend van Efron nu in de media verteld.

Veel fans waren er deze week toch echt van overtuigd dat Efron onlangs fillers heeft gehad. Zijn gezicht zag er volgens hen ineens veel voller uit. Maar dat is absoluut niet waar volgens Kyle Sandilands, een bekende Australische radiohost en vriend van de High School Musical-ster.

"Als hij plastisch chirurgie zou hebben gehad, dan had ik dat heus wel geweten", reageert hij in zijn programma op de geruchten.

Sandilands snapt ook niet waarom de ophef veroorzakende fans het überhaupt in hun hoofd halen dat Efron aan zichzelf zou laten sleutelen. Volgens de radiohost ziet de acteur er al perfect uit en heeft hij dat soort ingrepen helemaal niet nodig.

"Dat zou zijn alsof je een schilderij van Picasso koopt om er vervolgens een kind met vingerverf over te laten schilderen. Maar maken mensen zich überhaupt druk om?" aldus Sandilands.

NieuwsFilm

meest populair