Ehh 'The Mummy' krijgt mogelijk een reboot met een transgender mummie

Ehh 'The Mummy' krijgt mogelijk een reboot met een transgender mummie

Clive Barker heeft een idee.

Er zijn een boel films die nooit gemaakt zijn. Zo werkte Nicolas Cage enige tijd aan een Superman-film, wilde Darren Aronofsky een Batman: Year One-film maken en keek Alejandro Jodorowsky naar de mogelijkheid om een Dune-film te maken.

Een film die we nu ook mogen toevoegen aan het rijtje, komt van Hellraiser-bedenker Clive Barker. Hij onthulde een interessant eigen idee voor een The Mummy-film.

Transgender mummie
Barker sprak met de Post Mortem with Mick Garris-podcast en onthulde dat hij ooit aan een heel andere Mummy-film werkte.

De film zou zich afspelen in Bevery Hills en moest "eng, gewelddadig en seksueel geladen" worden. Centraal zou het hoofd van museum gespecialiseerd in moderne kunst staan, die toegewijd was aan het tot leven wekken van oeroude Egypitshce mummies.

"We hadden de eerste geslachtsverandering, transseksueel, dus we liepen ver voor op de rest. Er werd een jongetje geboren aan het begin van de film, dat heel belangrijk was voor het narratief. Maar we springen twintig jaar vooruit in de tijd en niemand ziet hem meer. Zo lijkt het. Want er is een heel aparte, mysterieuze vrouw die deel is van het narratief. Ik wil er niet te veel over kwijt, omdat we het hopelijk ooit kunnen maken. Misschien moet ik Netflix maar eens bellen."

NieuwsFilm

meest populair