Zit Andrew Garfield nou wel of niet in 'Spider-Man: No Way Home'? Hij geeft zelf antwoord

Zit Andrew Garfield nou wel of niet in 'Spider-Man: No Way Home'? Hij geeft zelf antwoord

Had je erop gehoopt? Dan heeft de acteur helaas slecht nieuws voor je.

We weten allemaal dat Jamie Foxx en Alfred Molina terugkeren als Electro en Doctor Octopus in Spider-Man: No Way Home. Maar hoe zit het nou met de rollen van Tobey Maguire en Andrew Garfield als Peter Parker?

Daar horen we al tijden verschillende verhalen over. De twee zouden in de film te zien zijn, maar dat werd nooit formeel bevestigd. Nu gaat Andrew Garfield in op de verhalen, tijdens een interview met Josh Horowitz tijdens de Happy Sad Confused-podcast.

Spider-Man terugkeer
Horowitz vroeg de acteur naar zijn mogelijke terugkeer in Spider-Man: No Way Home. Daarbij maakte Garfield snel korte metten met de verhalen.

"Er valt niets te verklappen man! Ik ben blij je te kunnen onderbreken," aldus Garfield. "Het is echt gestoord. Man, het is echt absurd. Ik heb een Twitter-account en zie heel vaak dat Spider-Man trending is. En mensen worden meteen gek van iets. Ik zou willen dat ik tegen iedereen kon zeggen: ik raad aan dat je even ontspant."

Hij zal dus niet in de film te zien zijn: "Ik kan voor niemand anders dan mijzelf spreken. Misschien dat ze iets in de pijplijn hebben, maar ik ben niet gebeld. Als er iets zou gebeuren, dan had ik nu echt wel een belletje gehad."

NieuwsFilm

meest populair