Is The Winter Soldier nou biseksueel en doet hij het met The Falcon?

Is The Winter Soldier nou biseksueel en doet hij het met The Falcon?

Gekke vraag, echt antwoord.

Nog voor de serie The Falcon and Winter Soldier verscheen waren er al geruchten of soort van wensen dat Anthony Mackie's The Falcon en Sebastian Stans The Winter Soldier een setje zouden zijn. Zeker Bucky zou homoseksueel of biseksueel kunnen zijn.

In de eerste aflevering was er een kort gesprek waarin Bucky onthulde dat hij op datingsites had gekeken en dat hij plaatjes van tijgers tegenkwam. Op socials werd gelijk gedacht aan dat hij rond zat te kijken op profielen van mannen, aangezien voornamelijk mannen graag een plaatje van een tijger als hun profielfoto zouden gebruiken. Weet je dat ook weer.

Dus... Is Bucky daarmee bijvoorbeeld biseksueel?
In gesprek met Variety ging Captain America and Winter Soldier ging regisseur Kari Skogland in op de situatie dat Bucky die foto's tegenkwam. "Ik denk dat we het gewoon als een vreemde situatie van deze tijd zagen, omdat hij er zo door in de war is. Want vergeet niet, hij is 106 jaar oud," legde de filmmaker uit.

"Dus hij is er gewoon van in de war. Wat we eigenlijk meer probeerden te laten zien, was zijn complete gebrek aan technische vaardigheden, maar ook om deel uit te maken van welke gemeenschap dan ook. Hij sluit niet aan," aldus Skogland.

En hoe "close" is hij eigenlijk met Sam Wilson?
Fans vonden de twee hoofdrolspelers ook opvallend close in sommige scènes. Skogland vindt het allemaal wat ver gezocht. "Ze houden van elkaar, op het einde. Ze houden niet van elkaar in het begin. Ze gaan naar een plek waar ze aangeven dat ze om elkaar geven," geeft Skogland aan.

"Ik ben niet echt gevoelig voor mannelijkheid als een soort barrière voor liefde, of hoe het zich zou moeten manifesteren. Er komt helemaal geen seksualiteit bij aan te pas. Dus het is echt gewoon vriendschap," sluit de regisseur af.

NieuwsFilm

meest populair